Rabattkant smal

Små Rabattkant för modern trädgårdsdesign

En tät, grön gräsmatta är ett absolut måste för många amatörträdgårdsmästare. För att även gräsmattans kantområden ska ge ett välskött intryck är det lämpligt att anlägga en gräsmattebård som avgränsning.

Med våra smala gräsmattebårar väljer du en högkvalitativ och väderbeständig lösning för detta ändamål, som kan installeras utan större svårigheter även av oerfarna trädgårdsägare och som erbjuder många fördelar jämfört med en gräsmattebård av sten eller betong.

Smal gräskant i olika färger

Vår smala gräskant finns i olika färger. Därför har du möjlighet att välja den färgvariant som passar din fantasi och som bäst passar ihop med den övriga utformningen av din trädgård.

De viktigaste fördelarna med våra smala Rabattkant i en överblick:

  • Slitstarkt och väderbeständigt

  • Ideal för att avgränsa rabatter, trädgårdsgångar och gräsmattor

  • Enkla och flexibla installationer utan dyra specialverktyg
  • Finns i olika färger för en individuell trädgårdsdesign

  • Matchande tillbehör som t.ex. markankare kan beställas separat i butiken
  • Premiumkvalitet till rimliga priser

Smala Rabattkant för flexibla tillämpningar

Våra smala Rabattkant är extremt mångsidiga. De lämpar sig inte bara för Rabattkant. Dessutom kan du använda dem till exempel för att avgränsa dina blomster- eller grönsaksbäddar och trädgårdsgångar.

På detta sätt undviker du å ena sidan att växter och gräs växer okontrollerat i angränsande områden och å andra sidan säkerställer du med hjälp av högkvalitativa, smala Rabattkant en attraktiv visuell uppdelning av din trädgård.

Köp smala Rabattkant online

Beställ den smala gräskanten i önskad mängd och färg samt matchande tillbehör, t.ex. markankare, bekvämt i vår butik och få din nya gräskant snabbt och pålitligt levererad.