Ultra stark aluminium Rabattkant

Ultra stark aluminium Rabattkant i olika utföranden

Rabattkant är ett viktigt designelement i trädgården. De hjälper till att visuellt avgränsa gräsmattor och andra områden. Dessutom ser de till att gräsmattan inte växer okontrollerat in i intilliggande rabatter.

Med våra ultrastarka Rabattkant i aluminium väljer du en särskilt robust lösning för detta ändamål, med vilken du kan lita på att din gräsmatta och dina rabatter kommer att ha en lång livslängd.

Rabattkant är ett viktigt inslag i trädgårdens design.

Strängda Rabattkant i aluminium i olika bredder

Våra extra robusta Rabattkant i aluminium finns i tre olika bredder. Du kan välja mellan 10, 14 och 24 centimeter och på så sätt bestämma dig för den variant som passar bäst för dina behov.

Oavsett bredd har våra aluminium Rabattkant i den ultrastarka versionen en materialtjocklek på tre millimeter. Detta garanterar en exceptionellt hög stabilitet, vilket gör dem idealiska som rabatter och gräsmattor i hårt trafikerade trädgårdsområden.

Varför våra extra starka Rabattkant i aluminium är ett utmärkt val

  • Flexibel att använda som en kant för rabatter, gräsmattor, trädgårdsgångar och andra områden

  • Finns i tre olika bredder

  • Rena linjer och god formbarhet

  • Okomplicerad och tidsbesparande montering

  • Väderfast och rostfri tack vare högkvalitativ aluminiumlegering

  • Ingen skevhet på grund av solljus
  • Övertygande pris-prestandaförhållande

  • Tilltalande design för en modern designad trädgård

  • Matchande tillbehör som jordankare, skydd, vinklar, T-element och kopplingar finns separat

Väderbeständiga gräsmattor för moderna trädgårdar

Våra ultrastarka Rabattkant är tillverkade av en rostfri aluminiumlegering. Detta gör dem väderbeständiga och särskilt hållbara. Samtidigt är de fortfarande ganska enkla att installera, så även oerfarna trädgårdsmästare bör inte ha några problem med att installera sina rabatter för gräsmattor, rabatter och stigar.

Köp ultrastarka Rabattkant och tillbehör i aluminium

Köp vår aluminium gräskant i förstärkt design tillsammans med matchande tillbehör enkelt online. Vi levererar ditt köp snabbt och pålitligt till ditt hem, så att du snart kan börja lägga din nya gräskant.